Grootste ballenbak ter wereld

Grootste ballenbak ter wereld

Een ballenbak, ook wel ballenbad, is een bak gevuld met kleine ballen. Vaak zijn deze ballen in diverse kleuren aanwezig. De vloer van de bak bestaat uit kussens, de wanden doorgaans uit een soort visnet. De ballenbak is bedoeld voor kleine kinderen.

Ballenbakken zijn te vinden in overdekte speelparadijzen en in kinderhoekjes van restaurants en warenhuizen, waaronder IKEA.

De eigenlijke ontwikkeling van de ballenbak was bedoeld voor mensen met beperkte intelligente vermogens,. Door de ballenbak ervaren zij aangename prikkels. De ballenbak kan gebruikt worden als onderdeel van snoezelen. Pas veel later heeft de commercie de ballenbak ontdekt.

De grootste ballenbak in de wereld is in China! In het Kerry Hotel, een luxueus paleis in Shanghai. Dit geweldige ballenbad is 25 meter lang en 12 meter breed, bevat een miljoen kleurrijke plastic ballen.

world-largest-ball-pool-china-5 world-largest-ball-pool-china-1 world-largest-ball-pool-china-2 world-largest-ball-pool-china-6 world-largest-ball-pool-china-3 world-largest-ball-pool-china-7 world-largest-ball-pool-china-4

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn
Deel het met iedereen...