Movember bij Disney

Movember bij Disney

Movember (een portmanteau van het Engelse woord ‘moustache’ (snor) en “november”) is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij mannen gedurende de maand november hun snor laten staan. De Movember Stichting organiseert het Movember liefdadigheidsevenement op de website van de stichting.

Door mannen en vrouwen (Mo Bros en Mo Sistas) aan te moedigen om mee te doen streeft de stichting er naar om de vroege opsporing van kanker, diagnose en effectieve behandelingen, en uiteindelijk een vermindering van het aantal vermijdbare sterfgevallen te realiseren. Naast het ondergaan van een jaarlijkse controle stimuleert de stichting mensen zich bewust te zijn van mogelijke familiegeschiedenis van kanker en om een gezondere levensstijl aan te nemen.

Adam Ellis maakte deze serie!

disney-princesses-with-beards-12 disney-princesses-with-beards-11 disney-princesses-with-beards-10 disney-princesses-with-beards-9 disney-princesses-with-beards-8 disney-princesses-with-beards-7 disney-princesses-with-beards-6 disney-princesses-with-beards-5 disney-princesses-with-beards-4 disney-princesses-with-beards-3 disney-princesses-with-beards-2 disney-princesses-with-beards-1

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn
Deel het met iedereen...